Er du over 18 år?

P.g.a. øl og vinsalg skal du mindst være 18 år for at besøge siden

Filtrer efter

Dyrk dit eget grønne drys til maden.

Dyrk mikrogrønt eller friske spirer i dit køkken hele året rundt.

Det smager godt, det er nemt, sjovt og en god måde at få lidt ekstra vitaminer på.

Vi kender til at dyrker karse i små beholder i køkkenvinduet, men der er mange andre frø man kan gøre det samme med. Det er lækkert at have det grønne drys lige ved hånden. 

Vi giver dig muligheden for at købe en minihave -  3 ting i 1 samlet køb -

De indeholder :1. Vandtæt æske 2 .Hampmåtte 3. Frø   ( det er de frø der koster 19 kr. Her er frø til en gang.)

Hvis du kigger på billederne, hvor der er frø poser: Bukkehorn, Lucerne, Radise, ærter og mungbønner.

Her køber du en god portion frø, hvor der er til flere gange såning, der medfølger vejledning til alle, de kan dyrkes som friske spirer eller som mikrogrønt.

Mungbønne er dog en undtagelse, de kan kun dyrkes så friske bønnespirer på 4 dage. De smager lige som friskplukkede ærter og de smager dobbelt så godt når du selv har dyrket dem, frem for at købe dem i butikken, hvor det måske er et par dage siden de  landende i butikken.

 Når du dyrker mikrogrønt, så du skal bare starter det hele op, tilsætte vand og passer det. Efter 7- 10 dage  kan du klippe det grønne drys, om det er karse, dild, sennep, basilikum, rucola, Broccoli, Bukkehorn, Lucerne eller Radisetoppe drys og det smager virkelig godt til sandwichen, æggekagen eller ovenpå smørrebrødet. Sommertider kan det være en fordel at blande forskellige frø til mikrogrønt, det giver en mere krydret smag.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre