Tilbud

Retrodåser, nye.

Her hos Eriksminde-gaardbutik.dk har du altid indtil flere flotte metaldåser i retro design at vælge mellem. Dåserne er perfekte at bruge til opbevaring af mel, gryn, kerner og andre løse madvarer, idet de slutter tæt og findes i flere forskellige, praktiske størrelser i vores flotte sortiment. Retrodåser kan fungere som farverige indslag på åbn...

Her hos Eriksminde-gaardbutik.dk har du altid indtil flere flotte metaldåser i retro design at vælge mellem. Dåserne er perfekte at bruge til opbevaring af mel, gryn, kerner og andre løse madvarer, idet de slutter tæt og findes i flere forskellige, praktiske størrelser i vores flotte sortiment. Retrodåser kan fungere som farverige indslag på åbne køkkenhylder og pynter kønt samtidig med, at de fungerer som opbevaring og dermed tjener et praktisk formål. Der er mange forskellige typer retrodåser at vælge mellem i sortimentet herunder, som vi nøje har udvalgt her til webshoppen. Dåserne er oplagte at give som gave og kan blandt andet fyldes med forskellige lækkerier eller andre fine køkkenredskaber.

Mere

Retrodåser, nye. Der er 50 produkter

Underkategori

  • Dåser til opbevaring

    Retrostilen inden for køkkengrej er en stor trend her på webshoppen, hvor vi blandt andet forhandler køleskabsmagneter og opbevaringsdåser i flere størrelser samt blikskilte med retrobilleder og køkkenvægte og brødkasser i metal. På siden herunder er det vores flotte dåser til opbevaring i metal, der er i fokus. Dåserne er prydet med forskellige, farverige motiver fra gamle mærker og reklamevarer, der vil kunne indgå som et kulørt indslag i ethvert moderne køkken. Dåserne ser ikke bare kønne ud, men tjener også et rent praktisk formål, idet de er gode til opbevaring af løse madvarer eller bagværk samt til organisering af dine køkkenredskaber og -artikler.

pr side
Viser 1 - 12 af 50 varer
Viser 1 - 12 af 50 varer