Er du over 18 år?

P.g.a. øl og vinsalg skal du mindst være 18 år for at besøge siden

  • Nedsat pris
  • Ny

3 stk. LED - bloklys til udendørsbrug

456,00 kr.
396,00 kr. Spar 60,00 kr.

Rabat  60 kr. - så længe lager haves - først til mølle.

3 stk. LED- bloklys incl. fjernbetjening , Lang brændetid på ca. 1500 timer

Der er batteri i fjernbetjening, men der medfølger IKKE batterier til LED- Lys. der skal bruges 2 stk. C batterier pr. lys .

Antal
På lager

Udendørs LED bloklys er fra Deluxe Homeart

Disse 3 bloklys er 10 cm høj, 15 cm og 20 cm høj og 7,5 cm i diameter

Lyset er lavet af plast, der er lavet væge og med noget der ligner "klar stearin" ind ved vægen, så det ser ud som varm smeltet stearin.

Der er ekstra bund i lyset, så batterierne er ekstra beskyttet mod regn. her ved vintertid har de bedst af at stå i en lanterne for at beskytte lysene lidt mod fugtigt vejr. 

Lysene kan også sagtens bruges indendørs, der er de også flotte, og deres lange brændetid på 1500 timer på et hold batterier gør dem meget økonomiske. 

Vigtigt!!! Det er rigtigt vigtigt disse udendørs LED lys står på en bund,  hvor regnvand kan løbe væk, så lysene ikke står i vand.

Disse LED bloklys har en REAL Flame i 3D, de står og lyser lige så stille med indbygget bevægelser, som om det er rigtigt levende lys.

Du skal meget tæt på lyset for at se det er en kunstig batterilys, den ligner til forveksling et rigtigt stearinlys.

Kunstige bloklys  har en fordel, de brænder videre selvom det blæser. LED bloklysene er med til at skaber hygge både i vintertid eller i de varme sommeraftner, de lyser meget klar op i mørket.

Der medfølger en fjernbetjening med timerfunktion på 2 , 4 og 8 timer. Vælges 8 timer lukker stearinlysene selv og tænder igen efter 16 timer, smart funktion.

  • Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay
  • Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage.
  • Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56 Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56