Romtopf, 3,5 Liter.
-3,5 liters robust porcelæns krukke, med skrift på den ene side.
- Der medfølger udførligt opskrift på rumtopf.
-Der bliver til de skønneste desserter, rumtopf bruges som tilbehør til fromage, is, lagkager, pandekager, vafler eller severes med flødskum. Romlagen kan severes som likør til kaffen.
-Romtopf er en tysk tradition, derfor hedder det rumtopf.( men det har intet at gøre med Römertopf)
-Rumtopf laves af årstidens frugter, blandet med sukker og rom (mindst 54%). Gerne en mørk 60 % rom, som købes i vinhandel, de kan anbefales.
-Rumtopfen startes op i juni med jordbær, derefter fyldes der løbende i krukken hele sommeren til hen i oktober med kirsebær,hindbær blommer,ribs,pærer og hvad haven ellers byder på. Krukken med indhold skal stå og hvile til jul. Så er den klar brug.
Se opskriften Her
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes