Ærteskud dyrkning, Ærter i pose

Previous
Next

150 gram ærter til indendørs brug.
Dyrk dine egne ærteskud

35,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Det er enkelt, nemt og sundt.

Efter såning og ca. 14 -20 dags pasning med vand  i en potte i vindueskarmen har du de fineste ærteskud på 10 -15 cm. Du klippe bare de grønne topskud til salat til pynt. De smager som ærtebælg, en dejlig smag.

Der medfølger vejledning sammen med ærteposen. 

Ærter kan også dyrkes som spirer, det tager ca. 2-3 dage fra du starter frøene til de friske ærtespirer er spiseklar.  De er bedst når spiren er ca. 1 cm lang.

20 gram ærter passer til et spireglas. Lav selv dit eget spireglas: et alm drikkeglas en elastik og et stykke meget finmasket net f.eks. ostelærred, brudeslør el.l. Det skal være så stort, så det kan sidde fast hen over glassets åbning med en elastik. Så er det let når frøene skal skylles under vandhanen.  Bagefter skal glasset stå på skrå på hovedet, sådan alt vandet løber væk fra frøene for at undgå, at de er konstant våde. De skal kun være fugtige, de må ikke ligge i vand. 

Når du dyrker spirer i et glas eller spirebakke hjemme på køkkenbordet, skal de skylles 2 gange dagligt med frisk kølig vand.

Når de færdige friske sprøde spirer er klar til brug smager de som frisk plukkede ærter. Brug dem til dip, snacks, i salat, i smoothies, eller hvad du lige synes de smager godt sammen.

Har du lyst til at lære mere om at dyrke spirer,  læs bogen "Friske spirer- en guide til spiring" af Miriam Sasha Sommer, køb bogen her hos os til 149,00 kr. Bogen kan anvendes af både begyndere og øvede. Bogen er god at bruge som en inspirerende opslagsbog undervejs i din egen spirer dyrkning.

Dyrk ærter til spirer, eller dyrk dine egne ærteskud i vindueskarmen.

150 gram i posen rækker til, at der kan sås flere gange. Frøene kommer i en lufttæt pose med genluk. Så er kan både dyrkning som ærtespirer og ærteskud afprøves.

Prøv også at dyrke andre frø som Broccoli, sennep, Rosen radise eller Karse, du kan blande frøene når du sår mikrogrønt.

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.