Er du over 18 år?

P.g.a. øl og vinsalg skal du mindst være 18 år for at besøge siden

  • Nedsat pris

Ærter til spirer.

30,00 kr.
15,00 kr. Spar 15,00 kr.

150 gram ærter til indendørs brug.

det svarer til 10 håndfulde ærtespirer

smager af friskt plukkede sukkerærter

Antal
På lager

Ærter kan også dyrkes som spirer, det tager ca. 2-3 dage fra du starter frøene til de friske ærtespirer er spiseklar.  De er bedst når spiren er ca. 1 cm lang.

20 gram ærter passer til en spireglas. Lav selv din egen spireglas: en alm drikkeglas en elastik og en stykke meget finmasket net f.eks. ostelæred, brudeslør eller lign., det skal være så stort det kan sidde fast hen over glassets åbning med en elastik. så er det let når frøene skal skylles under vandhanen og bagefter skal glasset stå på skrå på hovedet, sådan alt vandet løber væk fra frøene for at undgå de er kontant våde, de skal kun være fugtige, de må ikke ligge i vand. 

Når du dyrker spirer i en glas eller spirebakke hjemme på køkkenbordet, skal de skylles 2 gange dagligt med frisk kølig vand.

Når de færdige friske sprøde spirer er klar til brug smager frisk plukkede ærter . Brug dem som til dip, snacks. i salat, i smoothies eller hvad du lige synes de smager godt sammen, de er bare gode.

Har du lyst til at lære mere om at dyrke spirer,  læs bogen "Friske spirer- en guide til spiring" af Miriam Sasha Sommer, køb bogen her hos os til 149,00 kr. Bogen kan anvendes af både begyndere og øvede. Bogen er god at bruge som en inspirerende opslagsbog undervejs i din egen spirer dyrkning.

Dyrk ærter til spirer eller dyrk din egen  ærteskud i vindueskarmen.

Ærter kan dyrkes som mikrogrønt , hvor det dyrkes i jord, og have lidt gødning, da selve ærtens indhold kun strækker til at sætte det første sæt blade.

Efter såning og ca. 14 -20 dags pasning med vand  i en potte i vindueskarmen har du de fineste ærteskud på 10 -15 cm. Du klippe bare de grønne topskud til salat til pynt. de smager som ærtebælg, en dejlig smag.

Der er enkelt, nemt og sundt.  Der medfølger vejledning sammen med ærteposen. 

150 gram i posen strækker til der kan såes flere gange, frøene kommer i en lufttæt pose med genluk.Så der er også mulighed for både dyrkning som ærtespirer og ærteskud kan afprøves.

Prøv også at dyrke andre frø som Rosen radise, sennep, Broccoli  eller Karse, du kan blande frøene når du sår mikrogrønt.

  • Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay
  • Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage.
  • Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56 Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56