Lucerne, økologisk , dyrk det som mikrogrønt eller spirer

30,00 kr.

Lucerne 60 gram

svarer til 40 håndfulde friske lucernespirer

eller 60 håndfulde sprød mikrogrønt.

Antal
På lager

Dyrk din egen grønne drys i vindueskarmen eller dyrk Lucerne til spirer. 

Lucerne kan dyrkes som mikrogrønt , hvor det dyrkes på økologisk vat eller hampmåtte.  

Efter såning og ca. 14 dags pasning med vand i lille skål i vindueskarmen har du de fineste tynde lucerne med små grønne topskud. Du klippe bare de grønne topskud, ligesom vi alle kender med karse i en bakke.

Det smager af friskskyllet , sprød grøn salat. Det er rimmeligt neutral i smagen og kan derfor anvendes sammen med meget forskellige mad , som pynt, i salat, det er lækkert i juice, smoothies, kun fantasien sætter grænser.

Der er enkelt, nemt og sundt.  Der medfølger vejledning sammen med Lucernesfrøene, det er en nem at dyrke.

60 gram i posen strækker til der kan såes flere gange, frøene kommer i en lufttæt pose med genluk.

Prøv også at købe andre frø som kinaradise, Ærte, Bukkehorn eller Karse, du kan blande frøene når du sår mikrogrønt, det giver også en god krydret smag.

Køb en karsepindsvin til at så dit mikrogrønt, når karsepindsvinet bliver lagt i blød suger det brændte ler vandet og så afgiver det vand igen til af de små rødder. Den er samtidigt flot at have stående.

Lucerne kan også dyrkes som spirer, det tager ca. 6 dage fra du starter frøene til de friske  lucernespirer er spiseklar. 

Når du dyrker spirer i en glas eller spirebakke hjemme på køkkenbordet, skal de skylles 2 gange dagligt med frisk kølig vand.

Når de færdige friske sprøde spirer er klar til brug smager det næsten som friskskyllet icebergsalat . Brug dem i salat, til sandwich eller hvad du lige synes de smager godt sammen, de er bare gode.

Har du lyst til at lære mere om at dyrke spirer,  læs bogen "Friske spirer- en guide til spiring" af Miriam Sasha Sommer, køb bogen her hos os til 149,00 kr. Bogen kan anvendes af både begyndere og øvede. Bogen er god at bruge som en inspirerende opslagsbog undervejs i din egen spirer dyrkning.

  • Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay
  • Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage.
  • Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56 Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56