• Nedsat pris

Dyrk basilikum i dit vindueskarm

34,00 kr.
19,00 kr. Spar 15,00 kr.

Pakken indeholder en vandtæt æske med hampmåtte, samt en lille pose økologiske basilikumfrø.

Du skal bare tilsætte vand og lidt pasning i vindueskarmen.

Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager


Dyrk din egen grønne drys i vindueskarmen.  Find glæden ved selv at dyrke, følge med hvordan det spirer og smagen af hjemmedyrket krydderi, det er en dejlig oplevelse, et lille projekt ved køkkenvinduet.

Brug f.eks basilikum oven på tomater, i salater eller hvor du normalt bruger basilikum .

Med denne 3 i 1 minihave for du tilsendt en vandtæt æske med 1 hampmåtte og en pose økologiske frø, i denne basilikumfrø.

Efter såning og 10- 14 dages pasning med vand, så har du fineste små basilikum grønne spirer klar til at klippe af og spise.

Basilikumfrø danner en gel, når de begynder at spire. De sorte frø skifter farver fra sort til grå, det er helt naturligt.

Ligesom vi dyrker karse i vindueskarmen er det også muligt at dyrker andre frø og bruge topskuddene til dit mad.

Prøv f.eks. sennepsfrø, Broccolifrø, ærtefrø, radisefrø, Basilikumfrø, dildfrø, rucolafrø  Frederikkes mix eller karsefrø.

Der er enkelt, nemt og sundt. 

  • Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay
  • Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage.
  • Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56 Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56