Er du over 18 år?

P.g.a. øl og vinsalg skal du mindst være 18 år for at besøge siden

  • På tilbud!
Gaveæske med 4 urtete
  • Gaveæske med 4 urtete

Gaveæske med 4 urtete

120,00 kr.

Gaveæske med 4 forskellige urtete

Antal
På lager

Du har selv mulighed for at vælge 4 stk. ud af de ialt 8 forskellige urtete fra "Min yndlings te."

Hvilken 4 stk. urtete du ønsker i din gaveæske skrives i "yderligere kommentarer" efter du er gået til kasse, ved færdiggørrelse af ordre med navn og adresse o. s.v.

Du kan vælge følgende :

Gul Blanding består af : Lemongræs, Hjertensfryd, havtorn Gurkemeje, sort peber. Når du er til en kraftfuld bund af lemongræs, havtorn og hjertensfryd tillagt gurkemejes skarphed - så vælger du den gule.

Orange Blanding består af : Urteblanding med 11 urter.Den består af Lemongræs, Lakridssrod, Pebermynte, kamille, anis, fennikel, Hjertensfryd, Løvetand, Brændenælde, Padderokke, . Når du er til en kraftfuld og fyldig urte-te med smagsrødder i 10 forskellige urter - så vælger du den orange.

Lyserød Blanding består af  Lemongræs, Rødkløver, Ingefær,, Hjertensfryd, Anis  Når du er til smagen af ingefær og den specielle sødme fra rødkløver, dog stadig med lemongræssens bund af citrus - så vælger du den lyserøde.

Rosa Blanding består af Lakridssrod, lemongræs. pebermynte, fennikel, anis, brændenælde, hjertensfryd og løvetand. Når du er til en intens smag af lakridsrod med strejf af anis og fennikel- så vælger du den Rosa.

Grøn Blanding består af:   Pebermynte, Ladkridsrod, Fennikel. Når du er til den friske og intens pebermynte med en strejf af lakrids og fennikel - så vælger du den Grønne.

Turkis Blanding består af Lakridssrod, Lemongræs, Pebermynte og ingefær. Når du er til et samspil mellen ingefær, Lakrids pebermynte og lemongræs i skøn forening- så vælger du den turkis.

Blå Blanding består af: kamille. Hjertensfryd, Pebermynte, Lemongræs, Brændenælde. Når du er til kamilleblomstens honning- agtige sødme - så vægler du den blå.

Grå Blanding består af: Lakridsrod, kinesisk Grøn te, Lemongræs  og pebermynte . Når du trænger til  en urtete med markant grøn te oplevelse- så vælger du den grå.

Violet Blanding består af kamille, Pebermynte og Romesk kamillie. Når du trænger til noget som kan være forløsende mod dagens stress og spændinger - så vælger du den Violette. Urteblanding til ansigtsdamp- badning Denne blanding kan selvfølgelig også drikkes.

 

Denne urtete er kun rene urter - ingen aroma eller tilsætningssttoffer.

Kan drikkes såvel varm som kold - bliver ikke besk. Anbefalet trækketid er 5 -10 min eller lad den trække så længe du ønsker. Er ideelt til Stempelkander og teæg.

Af respekt for miljøet er teen indpakket i mindst muligt emballage.

Disse urtete er alle fra Firmaet " min yndlings te" hvor indehaveren Kirsten Kroborg har mange års erfaring med at eksperimenterer med urter til te.

Disse urtete kan varmt anbefales, de er en smagsoplevelse du ikke vil fortryde.

 

 

  • Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay
  • Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage.
  • Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56 Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56