Er du over 18 år?

P.g.a. øl og vinsalg skal du mindst være 18 år for at besøge siden

  • Nedsat pris

Knarf Whisky Beer 75 cl.

155,00 kr.
70,00 kr. Spar 85,00 kr.

God rabat OBS!!! Bedst 02.02.2022

Begrænset antal, kun få flasker tilbage. 

0,75 l /9%

Denne whisky øl købes på champagne flasker

Antal
På lager

Denne Knarf Whisky Beer er lagret på fade fra Stauning Whisky.

Efter gæring i rustfri tanke, er øllet fyldt på træfade og lagret i min. 4 måneder til øllet har den rigtige smag. Humlen er minimeret, som balance til fad-nuancerne. Øllet har en avanceret smag af karamel og aroma humle. Man fornemmer den gode smag af Stauning Whisky.

Denne whisky øl fåes også i almindelige ølflasker 33 cl.

Vil man rigtigt have den gode smag af Whisky øllet, så  må den gerne være 8 -12 grader ved servering, så får man først en gode ølsmag og derefter  eftersmagen af whisky.

Nyd denne øl i ro og mag, måske sammen med et udvalg af special oste.

Denne Knarf Whisky Beer er brygget på Rækker Mølle Bryghus  i Vestjylland. Denne øl er bare en af de spændende og gode øl fra Vest. Øllets farve er som solstrejf i en gylden stykke rav.

Rækker Mølle Bryghus har til huse i den gamle vandmølle i Rækker Mølle. Møllen har eksisteret siden 1600- tallet og blevet brugt til at male korn. Siden blev den tilknyttet en høkerforening og en møllestue, hvor gæsterne på møllen blev beværtet og fik en lille én.

Med etableringen af bryghus, med tilhørende traktørsted i den restaurerede mølle, har man valgt at videreføre den røde tråd i møllens historie.

  • Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay Alle transaktioner håndteres trygt og sikker af Epay
  • Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage. Vi leverer med Post Danmark & GLS i hele landet i løbet af 1-3 hverdage.
  • Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56 Kontakt vores kundeservice alle hverdage mellem 16.00 og 18.00 på telefon 25 32 48 56

Du vil eventuelt også synes om