Bageudstyr

Vi tilbyder spændende bageudstyr af god kvalitet til fornuftige priser. Det er super lækkert med hjemmebag. Samtidigt må bagværket jo godt se fint ud. Her er det en fordel med lidt forskelligt bageudstyr. Fleksible bageforme, udstikkere, forskellige tyller til at pynte kagerne og fine hævekurve, der giver mønstre i det færdige brød. Det er nogle af de bageredskaber, vi kan tilbyde i udvalget af bageudstyr herunder. Vi arbejder løbende på at udvide med spændende bageudstyr. Det må gerne være nemt at bage, og der findes mange gode bageopskrifter. Vi vil gerne dele vores bedste opskrifter med dig, så klik ind på vores side med opskrifter og find god inspiration til køkkenet, madlavningen og bagningen derhjemme. Der er mange gode grunde til selv at bage. For eksempel ved du lige præcist, hvad dit hjemmebag indeholder. Der er ingen mærkelige E-numre til langtidsholdbarhed. Det kan også være, at du bare elsker at trylle kager frem med fondant eller marcipan til at servere for dine gæster. Eller måske du kan bare ikke undvære hjemmebagt rugbrød og boller. Det er en rigtigt god hobby, så det er bare med at komme i gang. Af andet bageudstyr kan også nævnes Römertopf lerfad med låg. Brug den til at bage dit næste franskbrød. Brødet bliver, som var det bagt i en stenovn. Kig på hele vores store udvalg af bageudstyr.

Underkategorier

  • Udstikkerforme

    Her hos Eriksminde-gaardbutik kan vi altid imponere vores kunder med et utroligt stort og velassorteret udvalg af produkter og redskaber til bagning og madlavning. På denne side finder du vores fine udvalg af udstandseforme og udstikkerforme, der er gode at have ved hånden, når du skal lave småkager og lignende. Udstikkerformene gør det nemt og hurtigt at lave fine, små kager. Der er et væld af søde forme og motiver at vælge mellem i sortimentet nedenfor. Til julebag har vi juletræer, hjerter, stjerner, snefnug og meget mere. Til resten af året og andre festlige anledninger finder du andre fine og sjove forme.

  • Bageforme, hævekurve...

    Flere og flere danskere er begyndt at bage deres eget brød. Det er vi meget glade for her hos Eriksminde-gaardbutik, hvor vi ved, hvor megen glæde der ligger i hjemmelavet bagværk. Hvis det at bage dit eget brød - eller bare bagning generelt - er en ny eller gammel hobby i dit køkken, finder du et væld af spændende bageforme, hævekurve m.m. i sortimentet herunder. Du kan nemt bage flotte muffins og cupcakes i forme eller bage det perfekte brød med den rette krumme, når det har hævet i en smart hævekurv. Mulighederne er mange. Fælles for alle redskaberne til bagning på denne side er, at de kommer fra anerkendte producenter, som vi fører et tæt samarbejde med. Se et stort udvalg af bageforme og hævekurve herunder.

  • Sprøjteposer og tyller

    At bage er en stor trend netop nu, men her hos Eriksminde-gaardbutik ved vi, at man holder ved, når man først har fundet glæden ved at bage. Det er fantastisk at lægge tid og energi i at bage og dekorere smukke, velsmagende og imponerende kager. Til dette formål skal man selvfølgeligt bruge det rette bageudstyr. I denne kategori er det sprøjteposer og tyller, det gælder. Disse bruges til at dekorere kagen med alt fra flødeskum til mousse og chokolade. At lave fine og præcise dekorationer bliver kun nemmere af, at du arbejder med ordentligt udstyr, så tag endeligt et kig på de forskellige typer tyller og sprøjteposer herunder.

Aktive filtre