Tilbud

Bageudstyr

Vi tilbyder spændende bageudstyr af god kvalitet til fornuftige priser. Det er super lækkert med hjemmebag. Samtidigt må bagværket jo godt se fint ud. Her er det en fordel med lidt forskelligt bageudstyr. Fleksible bageforme, udstikkere, lidt forskellige tyller til at pynte kagerne og fine hævekurve, der giver mønstre i det færdige brød. Det er ...

Vi tilbyder spændende bageudstyr af god kvalitet til fornuftige priser. Det er super lækkert med hjemmebag. Samtidigt må bagværket jo godt se fint ud. Her er det en fordel med lidt forskelligt bageudstyr. Fleksible bageforme, udstikkere, lidt forskellige tyller til at pynte kagerne og fine hævekurve, der giver mønstre i det færdige brød. Det er lidt af de bageredskaber, vi kan tilbyde i udvalget af bageudstyr herunder. Vi arbejder løbende på at udvide med endnu flere spændende bageartikler. Det må gerne være nemt at bage, og der findes mange gode bageopskrifter. Vi vil gerne dele vores bedste opskrifter med dig, så klik ind på vores side med opskrifter og find god inspiration til køkkenet, madlavningen og bagningen derhjemme. Der er mange gode grunde til selv at bage. For eksempel ved du lige præcist, hvad dit hjemmebag indeholder. Der er ingen mærkelige E-numre til langtidsholdbarhed. Det kan også være, at du bare elsker at trylle kager frem med fondant eller marcipanpynt til at serverer for dine gæster. Eller måske du kan bare ikke undvære hjemmebagt rugbrød og boller. Det er en rigtigt god hobby, så det er bare med at komme i gang. Af andre bageartikler kan også nævnes Römertopf lerfad med låg. Brug den til at bage dit næste franskbrød. Brødet bliver, som var det bagt i en stenovn.

Mere

Bageudstyr Der er 40 produkter

Underkategori

  • Udstandseforme

    Her hos Eriksminde-gaardbutik kan vi altid imponere vores kunder med et utroligt stort og velassorteret udvalg af produkter og redskaber til bagning og madlavning. På denne side finder du vores fine udvalg af udstandseforme og udstikkere, der er gode at have ved hånden, når du skal lave småkager og lignende. Formene og udstikkerne gør det nemt og hurtigt at lave helt uniforme, små kager. Der er et væld af søde forme og motiver at vælge mellem i sortimentet nedenfor. Til julebag har vi juletræer, hjerter, stjerner, snefnug og meget mere. Til resten af året og andre festlige anledninger finder du andre fine og sjove forme.

  • Bageforme, hævekurve...

    Flere og flere danskere er begyndt at bage deres eget brød. Det er vi super glade for her hos Eriksminde-gaardbutik, hvor vi ved, hvor megen glæde der ligger i hjemmelavet bagværk. Hvis brødbagning - eller bare bagning generelt - er en ny eller gammel hobby i dit køkken, finder du et væld af spændende bageforme, hævekurve m.m. i sortimentet herunder. Du kan nemt bage flotte muffins og cupcakes i de dertilhørende forme eller bage det perfekte brød med den rette krumme, når det har hævet i en smart hævekurv. Mulighederne er mange. Fælles for alle redskaberne til bagning på denne side er, at de kommer fra anerkendte producenter, som vi fører et tæt samarbejde med.

  • Sprøjteposer og tyller

    At bage er en stor trend netop nu, men her hos Eriksminde-gaardbutik ved vi, at man holder ved, når man først har fundet glæden ved at bage. Det er fantastisk at lægge tid og energi i at bage og dekorere smukke, velsmagende og imponerende kager. Til dette formål skal man selvfølgeligt bruge det rette bageudstyr. I denne kategori er det sprøjteposer og tyller, det gælder. Disse bruges til at dekorere kagen med alt fra flødeskum til mousse og chokolade. At lave fine og præcise dekorationer bliver kun nemmere af, at du arbejder med noget ordentligt udstyr, så tag endeligt et kig på de forskellige typer tyller og sprøjteposer herunder.

pr side
Viser 1 - 12 af 40 varer
Viser 1 - 12 af 40 varer