Chokolade udstyr

Her hos Eriksminde-gaardbutik finder du altid et godt udvalg af forskellige typer køkkenredskaber til både madlavning og bagværk. Herunder kan du se nærmere på vores komplette sortiment af chokolade udstyr, der gør det muligt at lave smuk og velsmagende chokolade og konfekt. Udstyret kan især være aktuel at bruge op til jul, hvor mange har tradition for at lave deres egen julekonfekt. Men har du først fået smag for at arbejde med chokolade, vil det være svært kun at skulle nøjes med at gøre det til jul - og chokolade kan man jo spise hele året rundt. Du finder blandt andet gode dekorationssæt, chokoladeforme af silikone, chokoladeforme af plast, forskellige kværne og diverse redskaber - i sortimentet her på siden.

Underkategorier

  • Chokoladeforme

    Det er nemt og enkelt at lave flotte, fyldte chokolader, når du har de rette chokoladeforme. Der er mange fine varianter at vælge mellem i sortimentet her hos Eriksminde-gaardbutik. Vælg mellem forskellige størrelser og motiver. Brug chokoladeformene til at lave unikke og ikke mindst velsmagende chokolader, du enten selv kan nyde, eller give videre som fine, personlige gaver til venner og familie. Chokoladeformene fås både i tyndt plast og silikone, der let får chokoladen til at slippe formen - såfremt du har tempereret chokoladen korrekt. Du kan læse nærmere om at lave chokolader og konfekt og finde inspiration på de enkelte produktsider nedenfor.

  • Chokolade/konfekt...

    I denne kategori kan du se alle de fine redskaber til chokolade og konfekt, som vi forhandler her hos Eriksminde-gaardbutik. Der er tale om forskellige typer redskaber, der vil kunne hjælpe dig med at lave de smukkeste chokolader og konfekt samt dekorere kager og desserter med smeltet chokolade. I sortimentet finder du blandt andet de populære Dekopenne, der gør det legende let at dekorere med chokolade. Skal du lave delikate mønstre eller bogstaver, er dette redskab perfekt. Den findes i flere varianter og farver i udvalget af redskaber til chokolade og konfekt herunder, hvor du også finder forskellige dekorationssæt. Vi har ganske enkelt alt i redskaber til konfekt og chokolade.

Aktive filtre