Mosteri udstyr og frugttørrer

Vi tilbyder mosteri udstyr og frugttørrer udstyr (også kaldet dehydrator) til mad. Eriksminde-gaardbutik giver både mulighed for køb og udlejning.

Vi tilbyder kvalitets produkter. Et mosterisæt bestå af en kværn, frugtpresser og en pressesæk. Frugtkværnen har stor betydning for hvor meget saft / most du får ud af dine æbler/ pærer eller andet frugt. Jo bedre frugten knuses, jo mere saft kan der efterfølgende presses ud af frugten. Æblepresseren skal være nem at arbejde med, kurven skal kunne skilles af i 2 dele og metaldelene, der rører ved saften i æblepresseren skal være i rustfrit stål. Pressesækken letter også arbejdet og gør rengøring af udstyret nemmere.

Lej mosteri udstyret med hjem til dig selv eller medbring frugterne til vores landsted. Du udføre selv arbejdet, det er en sjov og spændende aktivitet, som alle kan være med både børn og voksne.

En frugttørrer (dehydrator) giver mulighed for at tørre frugt, svampe, krydderurter og andet mad. Vi udlejer også tørreapparater, lej en frugttørrer med hjem på døgnbasis til billige priser. Forhør dig om de mange muligheder. 

Underkategorier

 • Kværne til mosteri

  Her finder du kværne til knusning af frugt. Kværne kan være manuelle eller eldrevne. Knus alt frugt - æbler, pærer eller vindruer i en frugtkværn inden det bliver presset i en frugtpresser. Det er nødvendigt, ellers giver det ingen most.

 • Mosteri udstyr

  Et sæt med mosteri udstyr består af en kværn og en frugtpresser. Jo bedre kværn jo mere saft/most. Frugtpresseren skal være nem at bruge, så vælg dit mosteri udstyr med omhu. Nedenfor kan du se hele vores udvalg. 

 • Frugtpressere

  Æblepresser/frugtpresser i bedste kvalitet. Et sæt med mosteri udstyr består af en frugtkværn og en æblepresser. Vælg mellem flere forskellige modeller. En æblepresser skal være nem at arbejde med.

 • Sække til frugtpressere

  Her finder du sække som bruges til frugtpressere. 

 • Udlejning af mosteri...

  Udlejning af frugttørrer apparater (dehydrator), og mosteri udstyr. Du henter og bringer selv udstyret på adressen: Gydevej 11, Uhre, 7330 Brande i tidsrummet kl. 17 -19. I Weekenderne kan der aftales andre tidspunker. Send os en mail til info@eriksminde-gaardbutik.dk og hør om udstyret er ledigt.

 • Emballage til most

  Her finder du flasker til opbevaring af din most, eller bag in boxe i forskellige størrelser.

 • Frugttørrer - Dehydrator

  Her finder du et udvalg af frugttørrer apparater - også kaldet en dehydrator. Med sådan et apparat kan du tørre frugt, grøntsager, svampe og krydderurter. Se også tilbehør til frugttørrer apparaterne.

Aktive filtre