Specialiteter

Vi tilbyder spændende specialiteter med kvalitet. Specialiteterne omfatter blandt andet forskellige blandingskrydderier samt tør pesto, du selv blander op med olie. Du kan også købe sennep, honning, lækre bolsjer, marmelader samt diverse salte. Specialiteterne kommer bl.a. fra Vestjyske delikatesser, og fra Sidinge Frugtplantage.
Kig også på udvalget af velsmagende urtete, kaffe fra Hedekaffe i Ulfborg mm. 
Der er rig mulighed for at sammensætte en flot og velsmagende gavekurv, som du eventuelt kan tilføje køkkenredskaber, metaldåser, samt flotte lerskåle og saltkar. Sig til, hvis vi skal pakke det ind, det gør vi gerne. Vi udvælger vores specialiteter med omhu, og udvalget bliver løbende udvidet med nye spændende produkter.

Underkategorier

 • Kaffe og Te med tilbehør

  På denne side kan du finde et stort udvalg af velsmagende te-/kaffe produkter, samt tilbehør i form af teæg, måleskeer, stempelkande, kaffetragter mm. 

  Nyd f.eks en god kop urtete - sundt for både krop og sjæl. Se hele udvalget af løs te i poser - i forskellige størrelser.
  Eller nyd en kop rigtig god kaffe fra Hedekaffe kafferisteri i Ulfborg. 
  Det er også muligt, at købe breve til en kop varm kakao, cafe latte eller cappuccino. 

  Mangler du opbevaring til te og kaffe, så har vi et godt udvalg af metaldåser. Dåserne kan pynte på hylder og køkkenborde, og er desuden oplagte gaveidéer, sammen med en pose te eller kaffe. 
  Se hele udvalget nedenunder.


 • Salt - Peber -...

  Salt fra Himalaya er rigtig lækkert at bruge til opskrifter, hvor der skal gøres noget særligt ud af retten og serveringen.
  Med kryddersalt kan du tilføre maden ekstra smag og kraft, og der er rigtigt mange spændende varianter at vælge i mellem.
  Eriksminde-gaardbutik.dk er et oplagt sted at købe salt, Himalaya salt og kryddersalt enten til dig selv, eller som en fin værtindegave.
  Rivsalt er en helt særlig form for salt, som du selv skal rive med et lille rivejern. Det giver en helt særlig friskhed til mineralet og er desuden super dekorativt at have stående på køkkenbordet, klar til brug.
  Rivejernet kan du også købe her på shoppen, ligesom vi også har udvalg af forskellige salt-/peberkværne.

 • Krydderier, pesto, sennep

  I denne kategori kan du købe de lækreste krydderier og pestoer fra firmaet Vestjyske Delikatesser. De er perfekte at have stående til tapas og andre lækre anretninger. Der er ikke nogen tilsætningsstoffer at finde i disse produkter. Kun de bedste råvarer og et godt håndelag finder vej til produktionen, hvilket giver aldeles aromatiske og smagfulde krydderier og pesto, som vi er glade for at forhandle her hos Eriksminde-gaardbutik.dk. 
  Krydderi-/pesto produkterne er en fast del af vores store sortiment af dejlige delikatesser. Prøv forskellige varianter med alt fra chili over til ramsløg og hvidløg. De kraftfulde krydderier og blandinger vil kunne pifte ethvert stykke kød eller en gryderet op med et snuptag.
  Se hele udvalget af pestoer, krydderier og sennep.

 • Chokolade, bolsjer,...

  Hvis der er en delikatesse, der altid hitter, så er det gourmet chokolade. De runde fyldte chokolader med forskellig fyld og forskellig glansfarvet indpakningspapir, ser godt ud i enhver gavekurv. Se også den lækre chokolade fra Puk's delikatesser. 

  Her hos Eriksminde-gaardbutik.dk kan du købe lækre bolsjer med bl.a. havtorn, velsmagende marmelader fra Aromagaarden mm. 

  Find spændende lækkerier, hvis du for eksempel gerne vil have en lille gave med til en særlig anledning, eller gerne vil sammensætte din egen gavekurv. 

 • Alkoholfrie drikkevarer

  Vi sælger kun alkoholfrie drikkevarer.

  F.eks en lækker æblemost som fremstilles hos Karensminde frugtplantage ved Odder. Et velsmagende produkt, hvis du vil nyde et glas kold æblemost.
  Se også de forskellige flasker med most/saft fra Sidinge Frugtplantage - feks æblemost med ingefær. 
  Æble-hyg er en særlig glögg, som kan serveres varm en kold vinterdag, eller med isterninger en varm sommerdag.
  Skal du bruge en alkoholfri cider, kan du købe den her. Fås med rabarber eller hindbær smag.  
  Har du spørgsmål til produkterne herunder, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os.

 • Saft/most, dressing,...

  Her finder du et stort udvalg af spændende specialiteter bl.a. fra Sidinge Frugtplantage og fra Puk's delikatesser på Bornholm.

  Sidinge Frugtplantage ligger ved Odsherred på Sjælland og repræsenterer dansk kvalitet, når det er bedst. De producerer et stort udvalg af forskellige specialiteter, som vi forhandler her hos Eriksminde-gaardbutik.dk. Blandt de mange fristende produkter fra Sidinge Frugtplantage kan du blandt andet vælge mellem sirupper, nøddedressing, æblesmør, kirsebærsauce, saft/most mm.

  Vi er også begyndt af forhandle Puk's Delikatesser - produceret på Bornholm. Blandt andet flydende salatdressing, rødvin salt mm. 
  Specialiteterne vil helt sikkert få dine tænder til at løbe i vand, og være en skøn tilføjelse til dit køkken. Alle produkter er af højeste kvalitet, og vil ikke bare kunne forsøde din egen tilværelse, men også venner og families, idet specialiteterne er oplagte gaveidéer til både små og store gavekurve.

Aktive filtre