Specialiteter

Vi tilbyder spændende kvalitets specialiteter, som blandt andet omfatter forskellige blandingskrydderier samt tør pesto, du selv blander op med olie. Du kan også vælge mellem sennep med dild, honning med havtorn eller honning blandet med hyben samt diverse salte, allesammen fra Vestjyske delikatesser. Æblemost fra Karensminde frugtplantage. Velsmagende urtete fra "Min yndlingste". Her er grundlag for at sammensætte en flot og smagsfuld gavekurv, som du eventuelt kan tilføje lidt køkkengrej eller retro dåser samt flotte lerskåle og saltkar. Sig til, hvis vi skal pakke det ind, det gør vi gerne. Vi udvælger vores specialiteter med omhu, og udvalget bliver løbende udvidet med nye spændende produkter.

Underkategorier

 • Kaffe og Te med tilbehør

  På denne side kan du finde alt, der har med te og tilbehør dertil at gøre.

  Der begynder også at komme lidt kaffe produkter ind på siden, men indtil videre er det kun lige startet.

  Skal du bruge en god urtete  til en hyggelig stund fyldt med smag og duft, finder du den nemt i udvalget herunder. Vi forhandler 9 forskellige blandinger med urtete fra "Min ynglingste", der er sundt for både krop og sjæl.

  De forskellige former for løs te kommer i fine poser, men kan også med fordel opbevares i tedåser, som vi også forhandler her på siden. Dåserne kan stå og pynte fint på hylder og køkkenborde og er desuden oplagte gaveidéer, hvis de gives med en lækker teblanding i. Du kan også købe tesier og teæg, der gør det nemt at brygge en enkelt kop te i stedet for en hel kande. Tekander er det dog også muligt at købe her hos Eriksminde-gaardbutik.dk. 

  Icete i 3 forskellige varianter i smag, her køber du en pakke icete med 20 breve du selv rører op. 

 • Salt - Peber -...

  Salt fra Himalaya er rigtigt lækkert at bruge til opskrifter, hvor der skal gøres noget særligt ud af retten og serveringen. Med kryddersalt kan du tilføre maden ekstra smag og kraft, og der er rigtigt mange spændende varianter at vælge mellem i det store udvalg af forskellige former for salt herunder. Eriksminde-gaardbutik.dk er et oplagt sted at købe salt, Himalaya salt og kryddersalt enten til dig selv eller som en betænksom værtindegave. Rivsalt er en helt særlig form for salt, som du selv skal rive med et lille rivejern. Det giver en helt særlig friskhed til mineralet og er desuden super dekorativt at have stående på køkkenbordet, klar til brug.

 • Krydderier og pesto

  I denne kategori kan du købe de lækreste krydderier og pestoer fra firmaet Vestjyske Delikatesser, der er perfekte at have stående til tapas og andre lækre anretninger. Der er ikke nogen tilsætningsstoffer at finde i disse produkter. Kun de bedste råvarer og et godt håndelag finder vej til produktionen, hvilket giver aldeles aromatiske og smagfulde krydderier og pesto, som vi er glade for at forhandle her hos Eriksminde-gaardbutik.dk som en fast del af vores store sortiment af dejlige delikatesser. Prøv forskellige varianter med alt fra chili over til ramsløg og hvidløg. De kraftfulde krydderier og blandinger vil kunne pifte ethvert stykke kød eller en gryderet op med et snuptag.

 • Chokolade,honning,mame...

  Hvis der er en delikatesse, der altid hitter, så er det gourmet chokolade. De runde fyldte chokolade med forskellige fyld og forskellige glansfarvet indpakningspapir, der ser godt ud i enhver gavekurv.

  Her hos Eriksminde-gaardbutik.dk kan du købe spændende æblesennep, Honning med havtorn eller Honning med hyben.

  Der er også kommet en lækker glutenfri Ostekiks - KerneHaps  som indeholder meget lidt kulhydrater og er vegansk.

  Her kan du altid vil kunne finde lækkerier,  hvis du for eksempel gerne vil have en lille gave med til en særlig anledning. Vi vil desuden med tiden udvide denne kategori med andre mundgodter, der vil kunne friste yderligere.

 • Alkoholfrie drikkevarer

  Ligenu  forhandler vi kun alkoholfrie drikkevarer

  Der er cider uden alkohol på vej ind på siden.

 • Delikatesser fra...

  Sidinge Frugtplantage ligger ved Odsherred på Sjælland og repræsenterer dansk kvalitet, når det er bedst. De producerer et stort udvalg af forskellige delikatesser, som vi forhandler her hos Eriksminde-gaardbutik.dk. Blandt de mange fristende delikatesser fra Sidinge Frugtplantage herunder kan du blandt andet vælge mellem sirupper, nøddedressing, æblesmør, kirsebærsauce og meget mere, der helt sikkert vil få dine tænder til at løbe i vand og være en skøn tilføjelse til dit køkken. Delikatesserne er af højeste kvalitet og vil ikke bare kunne forsøde din egen tilværelse, men også venner og families, idet delikatesserne er oplagte gaveidéer til både små og store gavekurve.

Aktive filtre