Tilbud

Specialiteter

Vi tilbyder spændende kvalitets specialiteter, som blandt andet omfatter forskellige blandingskrydderier samt tør pesto, du selv blander op med olie. Du kan også vælge mellem sennep med dild, honning med havtorn eller honning blandet med hyben samt diverse salte, allesammen fra Vestjyske delikatesser. Æblemost fra Karensminde frugtplantage, ren ...

Vi tilbyder spændende kvalitets specialiteter, som blandt andet omfatter forskellige blandingskrydderier samt tør pesto, du selv blander op med olie. Du kan også vælge mellem sennep med dild, honning med havtorn eller honning blandet med hyben samt diverse salte, allesammen fra Vestjyske delikatesser. Æblemost fra Karensminde frugtplantage, ren 70% chokolade fra Friis-Holm. Velsmagende urtete fra "Min yndlingste". Her er grundlag for at sammensætte en flot og smagsfuld gavekurv, som du eventuelt kan tilføje lidt køkkengrej eller retro dåser samt flotte lerskåle og saltkar. Sig til, hvis vi skal pakke det ind, det gør vi gerne. Vi udvælger vores specialiteter med omhu, og udvalget bliver løbende udvidet med nye spændende produkter.

Mere

Specialiteter Der er 66 produkter

Underkategori

 • Te og tilbehør

  På denne side kan du finde alt, der har med te og tilbehør dertil at gøre. Skal du bruge en lækker og aromatisk te til en hyggelig stund fyldt med smag og duft, finder du den nemt i udvalget herunder. Vi forhandler især rigtigt mange blandinger med urtete, der er sundt for både krop og sjæl. De forskellige former for løs te kommer i fine poser, men kan også med fordel opbevares i tedåser, som vi også forhandler her på siden. Dåserne kan stå og pynte fint på hylder og køkkenborde og er desuden oplagte gaveidéer, hvis de gives med en lækker teblanding i. Du kan også købe tesier og teæg, der gør det nemt at brygge en enkelt kop te i stedet for en hel kande. Tekander er det dog også muligt at købe her hos Eriksminde-gaardbutik.dk.

 • Salt - Peber -...

  Salt fra Himalaya er rigtigt lækkert at bruge til opskrifter, hvor der skal gøres noget særligt ud af retten og serveringen. Med kryddersalt kan du tilføre maden ekstra smag og kraft, og der er rigtigt mange spændende varianter at vælge mellem i det store udvalg af forskellige former for salt herunder. Eriksminde-gaardbutik.dk er et oplagt sted at købe salt, Himalaya salt og kryddersalt enten til dig selv eller som en betænksom værtindegave. Rivsalt er en helt særlig form for salt, som du selv skal rive med et lille rivejern. Det giver en helt særlig friskhed til mineralet og er desuden super dekorativt at have stående på køkkenbordet, klar til brug.

 • Krydderier og pesto

  I denne kategori kan du købe de lækreste krydderier og pestoer fra firmaet Vestjyske Delikatesser, der er perfekte at have stående til tapas og andre lækre anretninger. Der er ikke nogen tilsætningsstoffer at finde i disse produkter. Kun de bedste råvarer og et godt håndelag finder vej til produktionen, hvilket giver aldeles aromatiske og smagfulde krydderier og pesto, som vi er glade for at forhandle her hos Eriksminde-gaardbutik.dk som en fast del af vores store sortiment af dejlige delikatesser. Prøv forskellige varianter med alt fra chili over til ramsløg og hvidløg. De kraftfulde krydderier og blandinger vil kunne pifte ethvert stykke kød eller en gryderet op med et snuptag.

 • Mintpastiller /...

  Herunder finder du vores dejlige udvalg af mintpastiller og pilledåser. Pilledåserne kommer i fine retro inspirerede design med forskellige motiver og prægninger på dåsens metallåg, der gør dem ideelle at gemme, selv efter de forfriskende mintpastiller er blevet spist. Hvis du godt kan lide vintage design og metaldåser, er de små æsker og dåser herunder oplagte at tage et nærmere kig på. Husk også, at vi forhandler mange andre metaldåser i forskellige størrelser og forskellige vintage og retro design her hos Eriksminde-gaardbutik.dk. Dåserne er nemme at have i jakkelommen eller tasken med enten pastiller eller piller i, så de opbevares på en sikker og fin måde.

 • Chokolade, bolsjer,...

  Hvis der er en delikatesse, der altid hitter, så er det gourmet chokolade og bolsjer til den søde tand. Her hos Eriksminde-gaardbutik.dk kan du købe super velsmagende chokolade. . Bolsjer er også en del af udvalget nedenfor, hvor du altid vil kunne finde lækkerier, der er lidt ud over det sædvanlige, hvis du for eksempel gerne vil have en lille gave med til en særlig anledning. Vi vil desuden med tiden udvide denne kategori med andre mundgodter, der vil kunne friste yderligere.

 • Special øl, æblemost

  En dansk specialitet, som der er en stærk tradition for at fremstille herhjemme, er æblemost. Den søde most fremstilles landet over af de bedste æbler hver sæson, som sikrer et frisk og kvalitetsfuldt produkt, der er forfriskende og velsmagende. Både unge og ældre kan lide et koldt glas saft eller juice fra gode æbler. Foruden selve mosten kan du også købe særlige æbleglögg blandinger, der er et 100 procent rent og økologisk produkt fra danske producenter. Har du spørgsmål til produkterne herunder, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os og få svar der. Med tiden vil vi udvide udvalget med spændende nye produktvarianter.

 • Delikatesser fra...

  Sidinge Frugtplantage ligger ved Odsherred på Sjælland og repræsenterer dansk kvalitet, når det er bedst. De producerer et stort udvalg af forskellige delikatesser, som vi forhandler her hos Eriksminde-gaardbutik.dk. Blandt de mange fristende delikatesser fra Sidinge Frugtplantage herunder kan du blandt andet vælge mellem sirupper, nøddedressing, æblesmør, kirsebærsauce og meget mere, der helt sikkert vil få dine tænder til at løbe i vand og være en skøn tilføjelse til dit køkken. Delikatesserne er af højeste kvalitet og vil ikke bare kunne forsøde din egen tilværelse, men også venner og families, idet delikatesserne er oplagte gaveidéer til både små og store gavekurve.

pr side
Viser 1 - 12 af 66 varer
Viser 1 - 12 af 66 varer