Juridiske oplysninger

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Eriksminde-Gaardbutik bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Oplysningerne vil kun blive anvendt af den til hver en tid gældende ejer af Eriksminde-Gaardbutik og dennes medarbejdere.


Al kommunikation ved elektronisk betalinger er  krypteret  og foretages gennem ePay, der er godkendt  og certificeret af PBS. En meget sikker metode.


Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".


Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Du kan til enhver tid se alle dine ordre under ”Min konto”.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politi efterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!


Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Logstatistik
Logstatistik bruges på Eriksminde- Gaardbutik og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan gøre et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Data'ene opsamles med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter

 

Akkreditering

Denne webshop er baseret på PrestaShop™ open-source software.