Dejfade og lerskåle

På denne side kan du vælge mellem et stort udvalg af forskellige dejfade og lerskåle, hvoraf størstedelen er solidt, dansk håndværk. Her hos Eriksminde-gaardbutik vil vi gerne sikre os, at du som kunde kan købe gode køkkenredskaber i en ordentlig kvalitet. Derfor har vi nøje udvalgt alle de skåle og fade, du finder her på webshoppen. Vi kører et tæt samarbejder med Birkerød Pottemageri, som laver langt de fleste af de smukke dejfade og lerskåle herunder. Vælg mellem fade og skåle til både madlavning og bagning i flere forskellige størrelser og smukke designs med farverig glasur. Den blanke, glaserede overflade gør det nemt at rengøre skålene efter brug.
Se også Römertopf produkterne - skåle og fade. 

Underkategorier

  • Römertopf fade og skåle

    I denne kategori er det muligt at købe en Römertopf stegeso og forskellige fade og skåle, som gør det super nemt og spændende både at lave mad og bage. De klassiske lerfade med låg er udviklet efter et gammelt, romersk design, og de er perfekte til stegning af kød såvel som bagning af brød. Der er flere forskellige varianter samt størrelser og designs at vælge mellem i udvalget af fade og skåle herunder. På de separate produktsider kan du læse nærmere om den enkelte Römertopf eller stegesos optimale anvendelse, samt finde inspiration til spændende opskrifter, du kan prøve af i dit nye stegefad. Det er et oplagt stykke køkkenredskab at have i sit køkken. Se hele udvalget fra Römertopf herunder.

  • Lerfade og lerskåle

    På siden herunder kan du se nærmere på de mange smukke lerfade og skåle fra blandt andet Birkerød Pottemageri, der er lig med klassisk, dansk håndværk, når det gælder lertøj. Skåle og fade af ler er dejlige at arbejde med i køkkenet samt spise af. De har en rigtigt god tyngde og findes i et væld af forskellige udformninger og størrelser, der passer til forskellige typer bagning, madlavning og spisning. Den blanke glasur inde i skålene gør dem meget nemme at rengøre og giver dem deres karakteristiske udseende. Hvert lerfad eller skål kommer i flere flotte glasurdesigns, som du frit kan vælge mellem ved bestilling.

  • Rumtopf

    Vil du gerne lave din egen rumtopf derhjemme, som skal serveres til dejlige desserter såsom fromage, is og kager, har vi de perfekte krukker på siden nedenfor. Der er tale om en klassisk, tysk tradition og opskrift, der typisk består af skønne og sæsonaktuelle frugter, sukker og mørk rom, der får lov at stå og arbejde i krukken henover sommeren og frem til jul, hvor rumtopfen har hvilet færdig og er klar til servering. Du kan finde spændende opskrifter til at lave den perfekte ”rumtopf” samt den rette krukke med låg her hos Eriksminde-gaardbutik. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os.

Aktive filtre