Tilbud

Mandolinjern

På denne side kan du købe rigtigt gode og knivskarpe mandolinjern, der gør det nemt og hurtigt at snitte alle former for grøntsager på mange forskellige måder. Når du først har vænnet dig til at have dette redskab ved hånden og bruge det, når der skal arbejdes med friske grøntsager og frugt i køkkenet, er det svært at skulle forestille sig at un...

På denne side kan du købe rigtigt gode og knivskarpe mandolinjern, der gør det nemt og hurtigt at snitte alle former for grøntsager på mange forskellige måder. Når du først har vænnet dig til at have dette redskab ved hånden og bruge det, når der skal arbejdes med friske grøntsager og frugt i køkkenet, er det svært at skulle forestille sig at undvære det igen. Det er heldigvis ikke nødvendigt, for de mandolinjern fra blandt andet Börner, vi forhandler her hos Eriksminde-gaardbutik, er kendt for at have en utroligt lang levetid og stærke klinger, der holder sig skarpe. Se udvalget af mandolinjern fra Börner samt rivejern fra Westmark og Gefu igennem nedenfor.

Mere

Mandolinjern Der er 30 produkter

Underkategori

  • Börner

    Börner mandolinjern er ekstra god på grund af deres udformning med V-jernet. Det betyder en lang snitteflade. Du får en god arbejdsrytme i dit bevægelsesmønster, når du bruger mandolinjernet. Dette snittejern bevarer sin skarphed, og du får et virkeligt godt kvalitetsprodukt. Når grøntsagerne skal snittes, vil du selvfølgeligt gerne have et god køkkenredskab, som er er nemt at arbejde med, nemt at skifte jern på og nemt at gøre rent. Alle disse tre betingelser opfylder et Börner mandolinjern. Det findes i tre modeller og i flere farver, så det giver mulighed for at få et snitteredskab, der passer lige til dit køkken og dine behov. Dine grøntsager kan hurtigt og effektivt snittes i skiver, stave eller tern meget fint eller groft.


            

  • Rivejern,fra Westmark...

    Rivejern og spiromater er blevet super populære på det danske marked, fordi danskerne i højere grad har fået øjnene op for, hvor nemt og enkelt det er at rive og snitte grøntsager helt jævnt med disse redskaber. Vi forhandler et flot udvalg af forskellige typer rivejern fra Westmark og Gefu. De to producenter kan levere køkkenredskaber i en høj og holdbar kvalitet. Jernene er nemme at arbejde med og findes i flere forskellige varianter, der passer til forskellige typer grøntsager og retter. En spiromat gør det muligt at lave spaghetti af grøntsager såsom gulerødder og squash, der åbner op for nye, sunde alternativer til den klassiske pasta. Du kan finde en masse god inspiration til nye anvendelsesmuligheder og opskrifter nedenfor.

pr side
Viser 1 - 12 af 30 varer
Viser 1 - 12 af 30 varer