Hævekurv til gærbrød.
ca . 25 cm x 25 cm
Hævekurven består af en slags peddigrør.
Denne er fikantet og måler ca. 25 x 25 cm .
Hver gang før brug gnides kurven godt ind i mel indvendigt.
Den anvendes til hævning af gærdej, efter sidste hævning vendes den færdige dej forsigtigt ud på bagepladen, brødet bevarer da mønsteret på det færdigbagte brød - det ser flot ud.
Selve hævekurven må ikke komme i ovnen sammen med brødet.
Kurven må ikke rengøres i vand. Hvis noget af dejen hænger i efter brug, lad det tørrer lidt og derefter nulres det af med fingeren. En gang imellem må hævekurven sættes i ovnen ved 125 grader i kort tid for lig at blive ren og bevarer den hygiejnisk.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes