Chokoladeform til påskeæg

Previous
Next

Chokoladeform til påskeæg. Fast form i hård plast.

Formen giver mulighed for at fremstille 24 stk. små chokolade påskeæg af gangen.

197,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Chokoladeform til påskeæg. Tyk fast form i hård plast.
Formen giver mulighed for at fremstille 24 stk. små chokolade påskeæg af gangen.

Hele chokoladeformen måler 28 x 13. Hver enkelt æg har en højde på 3,3 cm, diameter på ca. 2,2 cm og en dybde på ca. 1 cm.

Her er det vigtigt at have styr på chokoladetemperering, da det er en stor del af, at det lykkes at få de færdige fyldte chokolader til at slippe formen.

Start med at pudse hver eneste hul i chokoladeformen op med alm. vat.

Der skal gnides nogle gange, da det også  er med til at gøre det lettere til slut at chokoladen slipper formen.

Ved fyldte chokoladeæg hældes der først flydende chokolade i alle huller. Derefter vendes formen på hovedet, så der sidder en skal af flydende chokolade rundt i alle huller. Skrab med en plastikkniv hen over alle huller, så der er en ren kant, der adskiller hver hul.

Formen med det flydende chokolade sættes i køleskab et kort øjeblik til chokoladen er stivnet.

En anden metode er at  pensle chokoladen i alle huler, lad chokoladen størkne, og gentag ca. 3 gange og derefter kommes fyldet i.

Tag formen ud og fyld marcipan eller andet fyld i hver chokolade hul. Til slut lukkes hver hul med flydende chokolade. Formen sættes igen i køleskabet, eller fryseren til det er stivnet. Formen tages ud.

De færdige fyldte chokoladestykker skal nu helst falde ud af sig selv når formens kant bankes let på bordet eller andet hårdt materiale.

Formen bliver bedre og bedre jo flere gange den bruges.

Hvis det er nødvendigt, skylles formen i lunken vand, tørres og ”pudses igen op” med vat. Den er så klar til at bruge igen.

Den må aldrig få opvaskmiddel, og må aldrig komme i opvaskemaskine.

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.