Chokoladeform til 21 stk, fast form.
Chokoladeform, tyk fast form i Polycabonat, meget holdbart.
Professionel form, der skal behandels korrekt for at få chokoladen til at slippe formen. Brugsanvisning følger med.
Formen giver mulighed for at fremstille 21 stk chokolade af gangen, alle ens flotte forme.
Hver færdigt stykke chokolade vil vejer ca. 13 g , en pæn stor stykke chokolade.
Formen må aldrig få opvaskmiddel og må aldrig komme i opvaskmaskine.
Start med at pudse hver eneste hul i chokoladeformen op med almindelig vat.
Der skal gnides nogle gange, ellers vil chokoladen ikke slippe formen.
Ved fyldte chokolade , hældes der først flydende chokolade i alle huller, derefter vendes formen på hovedet, så der sidder en skal af flydende chokolade rundt i alle huller. Skrab med en plastikkniv hen over alle huller, så der er en ren kant, der adskiller hver hul.
Formen med det flydende chokolade sættes i køleskab et kort øjeblik til chokoladen er stivnet.
Tag formen ud og fyld marcipan eller andet fyld i hver chokolade hul. Til slut lukkes hver hul med flydende chokolade. Formen sættes igen i køleskabet eller fryseren til det er stivnet. Formen tages ud.
De færdige fyldte chokoladestykker skal nu helst falder ud af sig selv når formens kant bankes let på bordet eller andet hårdt materiale.
Formen bliver bedre og bedre jo flere gange den bruges.
Kun hvis det er nødvendigt skylles den i lunken vand, derefter tørres formen og hver hul ”pudses op” med vat.
Den er så klar til at bruge igen.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes