Handelsbetingelser

Alle valuta priser på siden er i DDK.

Moms.

Alle priser på Eriksminde-gaardbutiks hjemmeside er inkl. 25 % dansk moms.

Betaling.

Det er kun muligt at bestille på denne hjemmeside www.eriksminde-gaardbutik.dk hvis du har en adresse i Danmark. vi sender gerne rundt i hele Danmark , men desværre ikke til andre lande.

På www.eriksminde-gaardbutik.dk sælger vi alkohol, det et krav du mindst er fyldt 18 år for at du må købe dette.

Eriksminde-Gaardbutik modtager betaling via bankoverførsel og via Dankort/VisaDankort og mobilpay.

Ved betaling med betalingskort og mobilpay vil beløbet først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Vælger du at betale via bankoverførsel, får du efter din bestilling en e-mail med angivelse af, hvorledes du overfører pengene til os. Ved bankoverførsel skal pengene overføres til følgende konto:

  • Regnr.    7118
  • Kontonr. 1154056

Husk altid at oplyse ordrenummer i forbindelse med betaling, samt at oplyse, hvis indbetalingen sker i andet navn end ordren er foretaget i.

 

Vi benytte Post Nord og GLS til forsendelse rundt i hele Danmark. 

OBS: De gældende fragtpriser på vores hjemmeside er beregnet på forsendelse i Danmark og ved bestilling til Færøerne og Grønland samt andre lande bedes I kontakte os på mail info@eriksminde-gaardbutik.dk , derefter kan vi oplyse prisen på fragten. 

Varerne under mosteri /æblepresningsudstyr er store og tunge, der sendes varene som pallevare med Post Nord. Her er det vigtigt der er nogen hjemme til at tage imod varen og kvitterer, med mindre du på forhånd har en aftale med Post Nord om "ModtageFlex" på din adresse. Læs venligt mere under leveringsbetingelse.

 

Vi tilbyder at sende pallevare over hele Danmark for en enhedspris på 599 kr. 

Der kommer dog yderligere et ø-tillæg på 500 kr. på levering til ikke brofaste øer.

Det står ude på forsiden ved hver enkelt varer, hvis varen sendes som pallevare.

Vær opmærksom på du kan fortryde købet helt til sidste klik, der sker ikke noget ved at lade sig registrer som kunde og til sidst fravælge at købe produktet.

 

 

Levering.    
Eriksminde-Gaardbutik benytter Post Nord som fragtfirma.

Leveringstiden er normalvis 1-3 hverdage ved ordrer, men der kan naturligvis forekomme forsinkelser af forskellig art.

Hvis du vælge pakke til afhentning på udleveringssted vil du altid få tilsendt besked fra Post Nord eller GLS når pakken er fremme til afhentning. Du få altid tilsendt besked både pr. mail og sms med de oplysninger du har brug for.

Vi sender alle vores ordrer som "pakker", da der således er sporbarhed på forsendelsen og du har bevis for afsendelse. 

Du kan ved din bestilling ønske at få tilsendt pakkenummeret og du kan derved selv gå ind og følge pakken på Post Nord eller GLS Trackling link.

Vigtigt !!!!  Fragtskader.

Eriksminde-gaardbutik fralægger sig alt ansvar for fragtskader, det er udelukkende fragtfirmaet, der har ansvaret.

Ved modtagelsen skal pakken straks kontrolleres.

Har pakken mod forventning været åbnet eller er pakken på anden måde synligt beskadiget, skal modtageren straks ved modtagelsen reklamere til Post Danmark.

Modtageren skal bevise, det er fragtskader. Lad være med at åbne pakken og tag billeder.

Ved Post Danmark skal modtageren straks ved modtagelse kontrollere pakken for synlige skader og rette klagen direkte til posten.

Efter de 48 timer bortfalder Postdanmarks erstatningsgaranti for transportskader.


Fortrydelsesret 


Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den, dvs. ikke skrammet, defekt eller lign.

 Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger der ikke kan lukkes op uden at ødelægge emballagen, gælder returretten naturligvis stadigvæk.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en varer hos os, har du ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 30 dage efter du har modtaget den.

 

Hvis du fortryder købet tilbagebetales købesummen ekskl. forsendelsesomkostninger ved en overførsel til din bank, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for. Dette gøres hurtigt muligt, og senest 30 dage efter varen er modtaget.

 

Garantibevis / Reklamation.  

Din kvittering eller fakturaen er din garanti / reklamationsbevis. Den gældende dato er datoen, hvor varen er købt og betalt. Der ydes 2 års reklamationsret på alle varer købt hos Eriksminde-gaardbutik.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen; afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, dvs. at det er en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen du reklamerer over. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når vi har modtaget din anmodning, så vurdere vi om betingelserne for reklamation er opfyldt, og du modtager besked om varen kan indsendes eller ej.  Er betingelserne for reklamationen opfyldt, da modtager du en mail med anvisning om den videre forløb.


Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl er vi nødsaget til at tage et administrationsgebyr på 100,- DKK til dækning af udgifter i forbindelse med tests, hertil kommer udgifter til returforsendelse. Du vil modtage en e-mail herom inden varen i givet fald sendes retur for godkendelse af opkrævningen.

Varer som er sendt retur pr. efterkrav eller fejlfrankeret afvises.

Juridiske oplysninger

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Eriksminde-Gaardbutik bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Oplysningerne vil kun blive anvendt af den til hver en tid gældende ejer af Eriksminde-Gaardbutik og dennes medarbejdere.


Al kommunikation ved elektronisk betalinger er  krypteret  og foretages gennem ePay, der er godkendt  og certificeret af PBS. En meget sikker metode.


Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".


Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Du kan til enhver tid se alle dine ordre under ”Min konto”.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politi efterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!


Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Logstatistik
Logstatistik bruges på Eriksminde- Gaardbutik og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan gøre et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Data'ene opsamles med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter

 

Akkreditering

Denne webshop er baseret på PrestaShop™ open-source software.