ostelagkage 

Nem Ostelagkage (cheesecake) uden Husblas

Her får du min lækre opskrift på en ostelagkage uden husblas. Det er en opskrift som er nem at gå til, og så anvendes der kun ganske få ingredienser. 

Ingredienser til ostelagekage / cheesecake uden husblas

  • 1 pakke bastogne eller digestive kiks
  • ca. 100 g smeltet smør
  • 1/2 piskefølde
  • 200 g philadelphia naturel flødeost
  • 1/2 liter færdig købt kirsebærsause eller hjemmelavet, rimmeligt tyk kirsebærsause

Sådan gør du

Knus kiksene og rør derefter det smeltede smør sammen med kikse krummerne.

Pres blandingen ned i en springform til en fast bund.
Her på billedet er der brugt en hjerteform, se her.

Pisk fløden stift og pisk til sidst flødeosten med i.
Læg denne blanding ovenpå bunden af krummerne, og kom til allersidst kirsebærsausen ovenpå.
Lad det trække i køleskabet nogle timer eller til næste dag.

Fjern springforms side og ostekagen er klar til servering.

 

Super nemt og det smager godt.

God fornøjelse.

Se flere opskrifter her