After eight trøfler

 

1 kasse after eight chokolade med 30 stk.

200 g mørk chokolade, gerne 70 % god chokolade

1 dl piskefløde

cacao pulver

 

Tag en skål  og knæk alle after eight chokolade istykke

samt det mørke chokolade.

Kog piskefløde op, og lad det koge et minut under omrøring.

Hæld derefter det kogende fløde over chokoladen

Rør nu i massen til det er en jævn chokolademasse uden klumper og til det det har en fin blank overflade.

Hele massen sættes derefter i køleskabet til afkøling i ca 1/2 time.

Tag en anden skål og fyld lidt med cacao pulver i bunden.

Chokolademassen/ trøffelmassen kan nu med 2 teskeer deles i små stykke, et par stykke af gangen lægges de i cacaopulvet og rystes til de er dækkes af cacao, trøflerne tages derefter op i en ny skål og du har after eight trøfler, der kan holde sig i køleskabet ca. 14 dage, hvis de ikke er spist inden.

God fornøjelse. !!!