Makronkager. ( ca. 24 stk. små muffins)

De er bare gode.

( Opskriften er uden hævemiddel, det er de knuste makroner er gør dem lette. )

  makronkager makronkager   makronforme

 

300 gr. sukker

3 æg, piskes skummende hvidt.

 

deri kommes

2½ tsk. mandelessens

125 gram knust makroner

125 gr. mel

ca. 70 - 120 gram hakket hasselnødder eller mandler

ca. 70 - 100 gram hakket chokolade, alle disse ting piskes sammen

( Du bruger det du lige har af nødder og chokolade og det du synes der skal i kagerne.) 

og  tilsidst tilsættes

125 gr. smeltet og afsvalet margarine.

Det hele piskes let.

 

Dejen er nu klar til at komme i formerne. De må kun fyldes ½ op, da kagerne hæve en del. De falder lidt sammen igen, når du tager kagerne ud af ovnen.

De skal være helt kolde før de kan tages af formene.

De bages ved 200 grader i 15 - 20 min., alt efter størrelsen. 

Tips. Jeg bager gerne altid dobbelt portion, så passer det med 1 pakke makroner a´ 250 g.

De er fryseegnet. 

Brug en is ske til at fylde dejen i mufins forme det gør det nemt . Du kan let få dejen af is skeen og der komme samme mængde i hver form.