Græskarsuppe

Hokkaidosuppe

Til 4 pers. , Tilberedningstid: 30min.

Ingredienser:

  • 1 Hokkaido græskar

  • 125 g bacon

  • 1 løg, 4 fed hvidløg

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 ds. Kokosmælk

  • 200 g pikant flødeost

  • ½ l vand med 1 grøntsags terning

  • Lidt rød chili

  • Peber, salt, vent evt. med salt til servering.

Hokkaidoen skylles godt og skæres midt over og kernerne tages ud.. Hokkaidoen skæres i tern, skrællen kan sagtens komme med, peberfrugten skæres ligeledes i grove tern.

Bacon, løg og hvidløg svitses. Alle de øvrige ingredienser kommes i gryden .

Lad det små simre under låg i ca. 20 min. Derefter blendes suppen med en stavblender .

Græskarsuppen serveres med

Topping:

  • 1 -2 skefuld creme fraiche eller skyr,

  • 1 stk. olivenolie,

  • lidt ristede græskarkerner

  •  et godt stykke flutes

Se flere spændende opskrifter  

Husk vi holder Åbent hus her i Eriksminde-gaardbutik den 2. og 3 nov. 2019