Lav dine egne lækre chokoladefrøer med denne chokoladeform.
Chokoladeform så du kan lave 9 stk. lækre chokoladefrøer.
Hver færdig chokoladefrø vejer 14 gram, længde 6,5 cm, 4 cm bred og dybde ca. 1 cm.
Formen tåler IKKE opvaskemaskine.
Formen er i helt tyndt hård plast.
Se flere chokoladeforme under kategorien Chokoladeforme
Sådan gør du:
Pensel et tykt lag flydende chokolade i hver chokoladeform. Sæt formen i køleskabet, og lad det stivne. Læg fyld i hver chokoladeform - sæt igen formen i køleskabet, og til sidst lukkes hver chokoladefrø med smeltet chokolade. Chokoladen skal slutte et par mm under kanten, så hver stykke får en fin afslutning.
Der er mange muligheder, når du giver dig tid til at lege lidt med tingene. Der kan godt gå lidt sport i at fremstille både flotte og spændende smagsmæssige chokolader.
En god fremgangsmåde er at smelte ca. halvdelen af chokoladen over dampbad, tage det af vandbadet og røre resten af chokoladen i til det smelter (chokoladen må højst komme op på 40 grader, hvid chokolade 38 grader.)
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes