Mosteri og Tørreapparater

Vi tilbyder mosteri udstyr og tørremaskiner til mad. Eriksminde-gaardbutik giver både mulighed for køb og udlejning.

Vi tilbyder kvalitets produkter. Et mosterisæt bestå af en kværn, frugtpresser og en pressesæk. Frugtkværnen har stor betydning for hvor meget saft / most du får ud af dine æbler/ pærer eller andet frugt. Jo bedre frugten knuses, jo mere saft kan der efterfølgende presses ud af frugten. Æblepresseren skal være nem at arbejde med, kurven skal kunne skilles af i 2 dele og metaldelene, der rører ved saften i æblepresseren skal være i rustfrit stål. Pressesækken letter også arbejdet og gør rengøring af udstyret nemmere.

Lej mosteri udstyret med hjem til dig selv eller medbring frugterne til vores landsted. Du udføre selv arbejdet, det er et sjov arbejde, alle kan være med både børn og voksne.

Tørremaskinen giver mulighed for at tørre, frugt, svampe, krydderurter og andet mad. Vi udleje også tørreapparater, lej tørremaskinen med hjem på døgnbasis til billige priser.

Underkategorier

 • Kværne til frugtpresning

  Kværne til frugtpresning, Kværne kan være manuelle eller el-drevne. Knus alt frugt, æbler, pærer eller vindruer i en frugtkværn inden det bliver presset i en frugtpresser, det er nødvendigt, ellers giver det ingen most.

 • Mosterisæt

  Et mosterisæt består af en kværn og en æblepresser, jo bedre æblekværn jo mere saft/ most. æblepresseren skal være nem at bruge, vælg dit mosterisæt med omhu.

 • Frugtpressere

  Æblepresser / frugtpresser i bedste kvalitet. Et mosterisæt består af en frugtkværn og en æblepresser. Vælg mellem flere forskellige modeller. En æblepresser skal være nem at arbejde med.

 • Pressesække til...
 • Udlejning af mosteri...

  Udlejning af tørreapparat og mosteri Du henter og bringer selv udstyret på adressen: Gydevej 11, Uhre, 7330 Brande i tidsrummet kl. 17 -19. I Weekenderne kan der aftales andre tidspunker. Send os en mail til info@eriksminde-gaardbutik.dk og hør om udstyret er ledigt.

 • Emballage til most
 • Tørreapparater til...

  Tørreapparat

Aktive filtre