Mandolinjern Börner V6

Börner Mandolinjern V6

V-jern - sort

599,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Se mandolinjernet i brug, tryk på linket: Børner mandolinjern 

V6 mandolinjern består af børstet stål og sort plastik.

Til dette V6 mandolinjern medfølger 2 ekstra V-indsatser til 3,5 mm og 7 mm, Julienne jern samt en slæde/grøntsagsholder til at holde grøntsagerne/ frugten, når det snittes. Der medfølger stander til opbevaring af mandolinjernet og ekstra indsats.

Der kan tilkøbes ekstra jern 1,6 mm, 4,5 mm og 10 mm

Samt en opsamlerskål.

V-konstruktionen  gør den hurtigt, effektivt og nem at anvende. Det er let at udskifte de forskellige indsatser. Knivene er meget skarpe og har evnen til at bevarer deres skarphed.

Klik her Ønsker du et samlet overblik over alle 3 modeller V3, V5 og V6

Med Börner V3, V5 Og V6 mandolinjern er det muligt at snitte dine grøntsager/frugt i tynde og tykke skiver samt tynde strimler til tykke stænger. Sidste billede er billede af alle 3 mandolinjern fra venstre mod højre  V 3, V 5 og V 6

Mandolinjernet er nem at rengøre under den rindende vandhane, den tåler ikke opvaskmaskine.

Specielt ved V6 er der er en ekstra indsats med som beskytter kniven, når den ikke er i brug. Denne indsats/jern er også vendbar, hvilken giver mulighed for at skærer 3 forskelige tykkelser.

Brug et mandolinjern til denne spændende opskrift: kartoffelroser med bacon opskrift fra Webopskrifter

Börner kommer fra Tyskland, og har siden 50érne lavet mandolinjern eller V-jernet, som de også er kaldet. De er verdensberømt for DERES GENIALE PRODUKT. Desværre findes der mange efterligninger - men mange af dem kan ikke måler sig med Börner i skarphed, brugervenlighed eller holdbarhed

 

Vi er glade for at forhandle Börner

Börner er et af de mærker, vi meget gerne anbefaler vores kunder, når de kommer i vores gårdbutik. Vi anvender selv køkkenredskaber i alle afskygninger, og ved derfor, hvad der er at vide om brug og muligheder. I vores gårdbutik, får du altid et godt råd med på vejen. Er råvarerne i orden, så skal køkkenudstyret også være det. Derfor er Börner en naturlig del af butikken, imens Eriksminde er en oplevelse i sig selv.

 

Börner er bare bedre til prisen

Det Börner har en evne til, er hele tiden at være på forkant med udviklingen, samtidig med at de holder fast i det bedste fra traditionen og kombinerer det med god kvalitet. Derfor er det et produkt, vi er stolte over at forhandle. Vi er en Gårdbutik der står for kvalitet, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for vores gæster, at de varer vi forhandler er i højeste kvalitet. Har du spørgsmål til anvendelse og vedligeholdelse, giver vi dig gerne et godt råd med på vejen.

 

Se dig omkring på vores spændende hjemmeside

På vores hjemmeside er det nemt og enkelt at danne sig et godt overblik over de mange muligheder vi tilbyder indenfor køkkenudstyr. Vi har god erfaring med internethandel, og dermed kombinerer vi traditionen med det nye, og åbner op for, at du kan få leveret dine varer, lige til din dør. Vi ser frem til at høre fra dig!

Børner mandolinjern V6
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.