Med denne chokoladeform i luksus udgave kan du lave 24 stk. fine chokolade blomster.
Lav dine egne chokolader med eller uden fyld - til dig selv eller som værtindegave.
Chokoladeformen er en fast form, som den de professionelle bruger.
Du kan lave 24 stk. fine chokolade blomster. Er der noget bedre end et stykke hjemmelavet chokolade.
Begynd med at "pudse" hullerne op med vat. Gnid nogle gange så chokoladen slipper formen.
Ønsker du at lave chokolader med fyld, så hæld først flydende chokolade i, vend formen på hovedet så der sidder en skal af flydende chokolade rundt i hullerne. Skrab derefter kanterne rene med en plastikkniv.
Stil nu formen på køl et øjeblik til chokoladen er stivnet.
Tag formen ud og kom det ønskede fyld i hullerne.
Luk til sidst hullerne med flydende chokolade, og sæt igen formen på køl til chokoladen er stivnet.
Formen bankes let mod bordet, og forhåbentlig falder chokoladerne nu ud af sig selv.
Formen bli'r bedre og bedre, jo flere gange den bruges.
Efter brug: Hvis nødvendigt skyller du chokoladeformen under varmt vand, tørrer den, og pudser igen op med vat, så formen er klar til næste gang.
Brug ikke opvaskemiddel, og sæt ikke formen i opvaskemaskinen.
Chokoladeformen i hård plast er produceret i Belgien, og måler 27 x 13,5 x 2,5 cm.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes