
Økologiske karsefrø.
Dyrk som spirer eller mikrogrønt.
45 gram
Dyrk dit eget grønne drys i vindueskarmen.
Brug f.eks karse til en æggemad, i salater eller til en æggekage.
Efter såning og 12 dages pasning med vand, så har du den fineste karse klar til at klippe af og spise.
Kan evt dyrkes ikarse-pindsvinet, som er et Rømertopf produkt i brændt ler.
Når bare karsen bliver holdt fugtig, kan dit karse være godt i 14 dage - 3 uger, hvis du ikke har spist det hele inden.
Ligesom vi dyrker karse i vindueskarmen er det også muligt at dyrke andre frø og bruge topskuddene til din mad.
Prøv f.eks. sennepsfrø, broccolifrø, ærtefrø og radisefrø.
Det er enkelt, nemt og sundt.
Karsefrø kan også dyrkes som spirer, det tager ca. 6-8 dage.

Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes
Relaterede varer
