Rosen radise, dyrk som mikrogrøn eller spirer.

Previous
Next

Rosen radise til spirer eller Mikro.

smager af små , friske sommerradiser

44,95 kr.
Inkl. moms
Ikke på lager

 Dyrk din egen grønne drys i vindueskarnen. 

Disse rosen radise kan dyrkes som mikrogrønt, hvor det dyrkes på økologisk vat eller hampmåtte.  

Efter såning og ca. 12 dages pasning med vand, så har du små radise spirer med  små grønne topskud, der smager lige som en fuldvoksne radiser.

Du klippe bare de grønne topskud, ligesom vi alle kender med karse i en bakke.

Der er enkelt, nemt og sundt.  Der medfølger vejledning sammen med radisefrøene

Prøv også at købe andre frø som Ærte, Brocolli, sennep eller Karse, du kan blande frøene når du sår mikrogrønt, det giver også en god krydret smag.

Brug f.eks radisetoppe til en ostemad, i salater eller til en kartoffelmad.

Rosen radise kan også dyrkes som spirer, det tager ca. 6 dage fra du starter frøene til de friske radisespirer er spiseklar.

Når du dyrker spirer i en glas eller spirebakke hjemme på køkkenbordet, skal de skylles 2 gange dagligt med frisk kølig vand.

Når de færdige friske sprøde spirer er klar til brug smager de som små sommerradiser. Brug dem i salat, til sandwich eller  hvad du lige synes de smager godt sammen, de er bare gode.

Har du lyst til at lære mere om at dyrke spirer,  læs bogen "Friske spirer- en guide til spiring" af Miriam Sasha Sommer, køb bogen her hos os til 149,00 kr. Bogen kan anvendes af både begyndere og øvede. Bogen er god at bruge som en inspirerende opslagsbog undervejs i din egen spirer dyrkning.

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.